donderdag 17 april 2014

Welcome @ HeppieZ

HeppieZ?                                                                             

Mijn naam is Suzanne Vrolijk, 29 jaar oud, getrouwd met een geweldige man en mama van Lukas (15-06-2012) en Nora (05-02-2014). Ik werk als gedragstrainer bij de reclassering en ben daarnaast gek op fotograferen en DIY-projecten. Constant ben ik bezig met het zoeken naar inspiratie op het gebied van wonen en daarnaast geniet ik enorm van het moederschap. Ik lees graag de 101 woonideeën, VT wonen en mama bladen zoals Jij en je Kinderen, Ouders van nu, Fabulous Mama en Kek mama.

Ik vind het heerlijk om te koken, nieuwe restaurantjes te ontdekken en leuke dingen te doen met familie en vrienden. In mijn vrije tijd schrijf ik deze blog.


Foto's:
HeppieZ
Foto 1: Mijn Canon EOS 450D, de camera waarmee ik voorlopig nog foto’s zal maken
Foto 2: Nora (althans, haar beentjes)
Foto 3: Lukas
Foto 4: Eén van mijn DIY projecten.


Feel happy @ HeppieZ

Thuis ben ik eigenlijk altijd bezig met mijn kinderen en het maken van foto’s (voornamelijk van mijn twee kids). Ook ben ik regelmatig te vinden achter mijn naaimachine. Overal in huis slingeren tijdschriften, knipsels en boeken waaruit ik mijn inspiratie haal.
Mijn blog HeppieZ zie ik als mijn ‘online’ dagboek, waar ik schrijf over dingen die mij inspireren op het gebied van fotografie, DIY, kinderen en wonen. Daarnaast zal ik mijn foto’s laten zien aan jullie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ik wil jullie graag meenemen in mijn ontdekkingstochten. Tussendoor zal ik mijn DIY ideeën & projecten en mijn ervaringen over het leven met een baby en een peuter met jullie delen.   

2 opmerkingen: